AetsveldGrill BBQ Party Catering 
 

 

Agenda voor 2024 is Tot Eind September VOL!
Wij kunnen hierdoor geen  BBQ catering partijen meer aannemen!

 

Voor de maanden Oktober t/m December hebben wij nog enkele datums beschikbaar en zou u daar gebruik van willen maken, neem dan contact met ons op via info@aetsveldgrill.nl wat de eventuele beschikbare datums nog zijn! 

  • IMG-20210805-WA0007[1]
  • IMG-20210627-WA0005
  • picanha met tomaatjes en truffel marinade
  • 20201114_173136[1]
  • 20201011_174419
  • 20220918_183113

 


 

AetsveldGrill voor al uw BBQ Party Catering, Workshops, BBQ demonstraties, Pitmaster 

 bij u thuis, winkel, shop, café of op locatie!


  

AetsveldGrill BBQ Party Catering verzorgt voor een groot scala aan Examen-, Verjaardag-, Jubileum-, Buurt-, Event BBQ`s, workshops of BBQ demonstraties tot in de puntjes bij u thuis, werk, winkel, shop of op locatie. Zodat u zelf kunt genieten van uw feestje, party of event met uw gasten en zich niet druk hoeft te maken over de BBQ. 

Uw gasten zullen hier nog lang over napraten en dat is precies wat u voor ogen had met uw feestje, en dat de gasten van u het zeer naar hun zin hebben gehad en met een goed gevoel naar huis gaan.
Heb je een winkel, shop, café of wat dan ook en wil je daar wat artikelen/vlees promoten of laten proeven ook dat kunnen wij verzorgen via een demo.

Alle gerechten voor groepen tot +/- 35 personen serveren wij zoveel mogelijk uit in een soort walking diner (diverse authentieke bbq gerechten door elkaar heen). Voor groepen vanaf +/- 35 personen presenteren wij dit in buffet vorm waar onze chefs zorgen dat u nooit mis grijpt en heerlijke bbg gerechten zullen blijven voorschotelen.


AetsveldGrill stookt op Hout en Houtskool en maakt gebruik van lokale verse producten, wij hebben hiermee goede afspraken met onze vaste (lokale) leveranciers kunnen maken.
wij maken gebruik van vaste leveranciers en hebben hier mooie samenwerkingen mee zodat wij altijd de zelfde kwaliteit kunnen leveren en garanderen.


Wij verzorgen geen drinken, hier zijn wij niet op ingesteld! 


Menu:

Home

Nieuws

Over AetsveldGrill

BBQ Wedstrijd Team

Partners

Menukaart 2023

Workshops & Demonstraties

BBQ Chef

BBQ Pakketten

Contact


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram