AetsveldGrill BBQ Party Catering 
 

Wie is AetsveldGrill ?


Graag stel ik me even voor!

Mijn naam is André Groenendaal en ben geboren en getogen in het mooie stadje Weesp aan de vecht. Ik ben een groot BBQ liefhebber, hierdoor is AetsveldGrill wat uit een hobby is ontstaan uitgegroeid tot een BBQ party catering bedrijf met professionele aanpak en uitstraling. 


Hoe is de naam AetsveldGrill ontstaan?

AetsveldGrill komen voort uit 2 onderdelen.

1e Ik woon in de wijk Aetsveld in Weesp en Grillen is wat we doen vandaar AetsveldGrill, 

2e Tevens zijn het ook mijn initiale Aetsveld Grill > Andre Groenendaal > AG

Zo kwam ik op de naam van AetsveldGrill (BBQ Party Catering Weesp)


Alles is mogelijk om van u BBQ party een groot feest te maken waar men nog lang over zou na praten. Alle gerechten voor groepen vanaf 15 tot +/- 30 gasten serveren wij zoveel mogelijk uit in een soort walking diner (diverse authentieke bbq gerechten door elkaar heen). Voor groepen boven de 30 gasten presenteren wij dit in verzorgende buffet vormen waar onze chefs zorgen dat u nooit mis grijpt en diverse keuze aan heerlijke bbg gerechten zullen voorschotelen.

Tevens stoken wij alleen op Hout en houtskool, maken gebruik van lokale verse producten en hebben hierom ook goede afspraken met onze vaste (lokale) leveranciers kunnen maken. 


Wilt u meer informatie willen of vragen hebben stuur dan een mailtje naar info@aetsveldgrill.nl of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op en zullen wij er alles aan doen om voor u de juiste offerte te maken voor al uw wensen en uw budget. 


Veel kijk plezier op onze website.


Met culinaire BBQ groet, 


André Groenendaal

AetsveldGrillOns team

André Groenendaal Owner / Grill Master

 


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram