AetsveldGrill BBQ Party Catering 
 

Croix Vallley

Waarom Croix Valley Producten?


  • Croix Valley producten hebben meer dan 50 onderscheidingen ontvangen, waaronder het feit dat ze zijn uitgeroepen tot het beste merk voor barbecuesaus en -kruiden in de VS, het winnen van National People's Taste Awards, het winnen van meerdere categorieprijzen van de National Barbecue & Grilling Association, de Scovie Awards, National Barbecue News en vele anderen.

  • Alle Croix Valley-producten zijn volledig natuurlijk, glutenvrij, bevatten geen MSG en geen vulstoffen. We willen dat onze klanten zich net zo goed voelen over het eten van het voedsel dat ze maken als wij over het maken van het voedsel dat ze eten.
  • Onze producten worden elke keer in kleine batches gemaakt, volgens strenge normen. Er worden nooit hoeken gesneden en we inspecteren en verpakken elke fles fysiek in de doos voordat we deze verzegelen om de superieure kwaliteit van elke fles te garanderen.

     
Rubs en Sauzen

Croix Valley's lijn van bekroonde droge BBQ-rubs, barbecue-boosters en wing-kruiden zijn veelzijdige, universele kruidenmengsels die zijn ontworpen om smaak te geven aan elk gerecht dat u grilt!


 

Wing & BBQ Boosters:


Croix Valley's Wing en BBQ Boosters zijn de perfecte smaakmaker voor wings en meer. Wrijf met je vleugels voordat je grilt, rookt of bakt - of frituur en meng ze met de kruiden. Ook te gebruiken als finishing rub voor al je favoriete etenswaren. Van groenten en friet tot zeevruchten, popcorn, hamburgers en meer, maak je eten gewoon af met een beetje kruiden en transformeer de smaken van elke maaltijd! Verpakt in foliezakjes van 7 oz.

Barbecue Boosters:


Croix Valley's lijn van Barbecue Boosters zijn unieke smaakmakers voor alle doeleinden, perfect als een droge rub voor de grill of roker, maar ook voor een extra vleugje smaak op gerechten zoals pasta's, gekruide groenten, zeevruchten en meer. Gewoon voor, tijdens of na het koken over vlees en groenten strooien, je kunt niet fout gaan met deze fantastische smaakmelanges. Verpakt in 6oz. plastic shakers.

BBQ Dry Rubs: 

Croix Valley's lijn van BBQ Dry Rubs zijn echte rubs die zijn ontworpen om de perfecte bast te creëren en echte smaken te geven aan echt "low and slow" gerookt vlees. Uitstekend op de roker en grill, deze rubs brengen niet alleen "groot vlees" zoals borst en varkensschouder op smaak, maar zijn fantastisch voor smaak en kleur op ribben en gevogelte tot hamburgers en steaks. Verpakt in 13 oz shakers.SAUZEN

Alle Croix Valley-producten zijn volledig natuurlijk, glutenvrij, bevatten geen cholesterol, geen MSG en geen glucosestroop. Vervaardigd in kleine batches om veeleisende normen en superieure kwaliteit te garanderen, klik op de sauzen hieronder voor meer informatie over deze bekroonde smaken. Alle sauzen en marinades zijn verpakt in 12 fluid oz. glazen flessen.BLOODY MARY Seasoning

Croix Valley's lijn van Gourmet Bloody Mary marinade zijn vloeibare concentraten die zijn ontworpen om elke keer weer de perfecte cocktail te maken. Doordrenkt met gedurfde kruiden, specerijen en precies de juiste kick, kun je de mixen en reep vol ingrediënten aan de kant schuiven en gewoon een paar scheutjes toevoegen aan een glas tomaten- of groentesap, de wodka erbij en je bent klaar. Elke 12oz. knijpfles levert gemiddeld 24 cocktails ter grootte van een pint op. Croix Valley Bloody Mary Seasonings zijn verpakt in 12oz. plastic knijpflessen en Rim Salts zijn verpakt in 4oz. schudders. 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram