AetsveldGrill BBQ Party Catering 
 

NIEUWS


AetsveldGrill heeft nu ook een BBQ Wedstrijd Team!

We hebben voor ons eigen BBQ Wedstrijd Team  nu ook een extra tabblad gemaakt 

Hier gaan we alles over de wedstrijden waar wij aan meedoen delen met jullie en ook zullen we hier terzijne tijd alle recepten van de Ancillary`s gaan plaatsen, zodat deze bv thuis gemaakt kunnen worden en ervaren kunnen worden hoe het dan smaakt. de eerste uitslagen van de afgelopen wedstrijden (incl. de foto`s van de gerechten) staan al online.

Tevens hebben we ook hier een Facebook pagina voor gemaakt en mocht je dat interessant vinden kan je die volgen (gebruik de link hiervoor  https://www.facebook.com/profile.php?id=100092970512237  )


Aan de wedstrijden zitten natuurlijk ook kosten en die kunnen best oplopen (zeker als we zoals nu geplaatst zijn voor het World Championship SCA in Texas in maart 2024) maar dat weten we. Maar mocht u interesse hebben om een onderdeel te zijn in het Wedstrijd Team en iets willen sponseren dan staan we daar zeker voor open en komen dan graag met u in contact.

Hoe gaaf zou het zijn om u naam van uw bedrijf terug te zien op het World Championship in Texas waar enkele duizenden bezoekers , pitmasters en andere (BBQ) bedrijven op af komen en het BBQen in Europa nog beter op de kaart te kunnen zetten hierdoor.

Wij kunnen bv een keer bij uw bedrijf dan een demo , BBQ catering party of workshop voor u en uw werknemers komen geven zodat ook zei weten wat wij precies doen en wie wij zijn en het misschien leuk vinden om ook eens te komen kijken tijdens één van de wedstrijden of wat (bij) te leren op het gebied van het BBQen. 


Mocht interesse hebben of meer willen weten neem dan contact met ons op via  bbqteam@aetsveldgrill.nl of via tel. nr. 06-45755582 dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


Alvast bedankt en veel lees plezier op onze facebook of website pagina

André Groenendaal

BBQ wedstrijd Team AetsveldGrill
 

AetsveldGrill is vanaf heden ook Ambassador geworden van O`Donnel Moonshine


Wat is O`Donnell Moonshine?

O`Donnell Moonshine zijn Ambachtelijke gedestilleerde dranken uit Berlijn!

Volgens traditie gebruiken wij alleen de beste natuurlijke ingrediënten voor onze moonshine en likeuren. Deze bottelen wij in originele Mason Jars – net als de gangsters tijdens de Amerikaanse drooglegging – om de unieke smaakervaring compleet te maken.


Bij O’Donnell Moonshine komen traditie en vernieuwende smaken samen. We bottelen onze likeuren in stijlvolle conserveringspotten, de zogenaamde Mason Jars, net als de gangsters tijdens de Amerikaanse drooglegging. Onze naam komt van de illegaal gedistilleerde "moonshine" en van Spike O’Donnell, de leider van één van de meest spraakmakende moonshine gangs uit Chicago.


Meer weten kijk dan even op de O`Donnell Moonshine pagina 


Grillmeister of Croix Valley 

Een mooiere start van 2022 kan een mens niet krijgen, dat je gewaardeerd wordt van je passie van het BBQen in één van de grootste BBQ landen van de wereld (Amerika)!

 


https://www.croixvalleyfoods.com/blogs/blog/croix-valley-grillmeister-andre-groenendaal-december-2021


 

Partners 

 

 

 
LINKS


Contactgegevens
Gastenboek
Offerte aanvraag
Email


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram