AetsveldGrill BBQ Party Catering 
 

EMC Barbecue 


 


Meester elke kok, elke keer!


EMC Barbecue is de Europese leverancier van Hunsaker Vortex Smokers, Hunsaker ontworpen accessoires, B&B Charcoal producten en de beste kruiden en sauzen beschikbaar op de Amerikaanse markt, Arkassippi en Croix Valley.


De Hunsaker Vortex Smokers zijn ontworpen topkwaliteit drum smokers voor barbecue professionals en degenen die deskundige resultaten willen. De gepatenteerde Vortex technologie, het eenvoudige en lichte ontwerp resulteert in een smoker die gemakkelijk te hanteren is en waarmee u elke kookbeurt kunt beheersen, elke keer weer!
Uitstekende barbecue komt met uitstekende barbecue brandstof. Barbecue brandstof is het laatste ingrediënt maar de eerste smaak! B&B Charcoal is dé nummer één op het gebied van barbecuebrandstof en wordt gebruikt door vele barbecuekampioenen en barbecue-experts. B&B Charcoal producten zijn 100% natuurlijk, milieuvriendelijk en branden langer, heter en schoner.


Voor een uitzonderlijke barbecue ervaring heeft EMC Barbecue unieke en hoogwaardige barbecue seanonings en sauzen geselecteerd. Deze meervoudig bekroonde producten hebben hun uitzonderlijke smaak en kwaliteit bewezen in de barbecuewedstrijden en bij het koken in de achtertuin. Waarschuwing! Deze producten kunnen gevonden worden als uitzonderlijke smaakmakers. Het gebruik van deze producten kan resulteren in een eindeloos verlangen naar barbecue.


EMC Barbecue levert hoogwaardige barbecueproducten aan dealers en particulieren in Europa. Kijkt u rustig rond op onze website voor meer informatie over deze geweldige producten. Voor meer informatie, aanvullende vragen of als u dealer wilt worden, kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.   

 

Partners

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram