AetsveldGrill BBQ Party Catering 
 

Barbecue demonstraties.
Barbecue demonstraties

Ook kunnen we BBQ demonstraties voor u bedrijf/winkel verzorgen. 

Wilt u meer beleving en verkoop voor uw product(en) in uw winkel, meer (nieuwe) klanten binnenhalen of (nog) meer bekendheid krijgen dan staat AetsveldGrill voor u klaar om dit extra te promoten voor u. 


Tijdens de Barbecue demonstratie zullen wij de (aan te bevolen) producten uitvoerig presenteren op culinaire wijze, die op verschillende Barbecue technieken zijn bereid. Tevens zullen wij ook diverse recepturen hiervoor laten zien die thuis simpel maar doeltreffend gebruikt kunnen worden en zeker in de smaak zullen vallen bij u klanten/gasten! 


De voordelen die u er mee krijgt zijn o.a.

  • Meer en betere aandacht voor uw BBQ Assortiment.
  • Meer bekendheid voor uw klanten (bestaande & nieuwe) wat u te bieden heeft.
  • Meer beleving in en rond uw winkel/bedrijf dus een hogere verkoop.U kunt ons het gehele jaar door inhuren voor een Barbecue demonstratie (minimaal 4 uur) Let wel dat er voor zon- en feestdagen een extra toeslag tarief van 25% zal worden gehanteerd.

AetsveldGrill zal u producten die u onder de aandacht wilt brengen in onze aankondiging op onze sociale medium platforms (FB, Instagram en website) plaatsen, zodat u al van te voren extra promotie krijgt. 


Wilt u gebruik maken van onze demonstratie service of meer informatie willen qua beschikbaarheid en tarieven mail dan even naar info@aetsveldgrill.nl of gebruik ons contactformulier op deze site!


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram