AetsveldGrill BBQ Party Catering 
 

Shotgun Shells



Ingrediënten:

·      20 Cannelloni

·      500 gram Gehakt ( half om half)

·      2 Rode peper (zonder zaaitjes en fijn gesneden)

·      1 pak Cheddar kaas

·      100 gram geraspte kaas

·      40 plakken ontbijt spek

·      20 mini bolletjes mozzarella

·      BBQ saus (om af te lakken en al eerder gemaakt)

·      Rub Arkassippi climax up & kruidenboter NL BBQ Rebel

·   1 eetlepel worchester saus

·   1 ei


Benodigdheden:

·      BBQ

·      Charchoal OAK

·      Rookhout chunks (appel of peer)

·      Water spray fles

·      Tang

·      Kwast

·      Schaaltjes (Happy Tray)

·      Snijplank

·      Mes

·      Bakjes

·      Plank


Bereidingswijze:

1.    Steek de BBQ aan voor 180 gr indirect.

2.    Laat de bolletjes kaas uitlekken in een vergiet.

3.    Doe het gehakt, ei, kaas, worchester saus en de kruiden in een kom meng alles goed door elkaar.

4.    Pak een kokertje cannelloni en doe daar in het midden een bolletje kaas in.

5.    Vul de rolletjes aan beide kanten met gehakt, niet te hard duwen.

6.    Snij 20 plakjes ontbijtspek door midden.

7.    Doe de halve plakjes spek over buitenkanten van de rolletjes.

8.    Rol nu een heel plakje spek om het rolletje.

9.    Maak je BBQ gereed voor in indirecte zone met een temp van 130 graden.

10. Voeg een blokje rookhout naar smaak toe en zet een lekbak met kokend water in de BBQ.

11. Gaar de rolletjes voor 1.30 min, en lak ze daarna af met de BBQ saus.

12. Spray de rolletjes zo nu en dan even met wat water.

13. na 15 min draai de rolletjes en lak de andere kant af met BBQ saus.

14. Snij 5 plakjes cheddarkaas in 4 delen.

15. Wikkel om elk rolletje aan het begin een strookje cheddar kaas omheen.

16. Als de kaas gesmolten is zijn ze klaar.

17. Dien ze op een mooi bord of houten plank en strooi nog wat gesnipperd groen erover ( mag je zelf bepalen welke)

 

Eet smakelijk 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram