AetsveldGrill BBQ Party Catering 
 

O`Donnel Moonshine

Wat is O`Donnel Moonshine


De oorsprong van onze Moonshine ligt in het eerste deel van de 20e eeuw in de Verenigde Staten - de tijd van de drooglegging. In 1919 werd zowel de productie als de verkoop van alcohol verboden, wat desastreuze gevolgen had. De werkloosheid werd gevolgd door criminaliteit en corruptie. De burgers vochten tegen de wet en kwamen in opstand door het illegaal stoken van de drank op boerderijen. Ze verkochten deze drank aan smokkelaars die "bootleggers" werden genoemd en het te serveren in "speakeasy" cafés.
Het consumeren van alcohol hield stand en de smokkelaars of gangs, hadden de controle over de handel. Het gevolg voor de staat was een aanzienlijk verlies aan belastinginkomsten en dus werd de wet uiteindelijk gekanteld door de toenmalige president Roosevelt.


Bij O’Donnell Moonshine komen traditie en vernieuwende smaken samen. We bottelen onze likeuren in stijlvolle conserveringspotten, de zogenaamde Mason Jars, net als de gangsters tijdens de Amerikaanse drooglegging. Onze naam komt van de illegaal gedistilleerde "Moonshine" en van Spike O’Donnell, de leider van één van de meest spraakmakende Moonshine gangs uit Chicago.


In het prille begin hebben de oprichters, August Ullrich en Philip Morsink, Moonshine gemaakt in hun gezamenlijke badkuip en hebben het verspreid onder vrienden en kennissen. Sinds 2014 is ons grootste doel om een unieke smaakbeleving te creëren voor jou. Daarom gebruiken we alleen de beste ingrediënten en bottelen we onze Moonshine direct in Berlijn, in originele Mason Jars.

Wat is er nu lekkerder dan na een heerlijke BBQ deze af te sluiten met een heerlijk drankje en O`Donnell Moonshine is daar het perfecte drankje voor. Ook kunnen deze drankjes perfect gemixt worden in cocktails, en tevens in diverse aflak sausjes voor op een BBQ gerecht.

Onderstaande smaken zijn momenteel of binnenkort verkrijgbaar: 

  • Very Cherry
  • Blood Orange
  • Lemon Drizzle
  • Wild Bery
  • Roasted Apple
  • Tough Nut
  • Sticky Toffee
  • High Proof 
  • Bitter Rose
  • Macadamia

 


JarsShotjes 


Macadamia shotjes
Macadamia shotjes
Sticky Toffe Shotjes
Sticky Toffe Shotjes
Tough Nut shotjes
Tough Nut shotjes
Wild Berry shotjes
Wild Berry shotjes


Glazen

Longdrink glas per 4 stuks
Longdrink glas per 4 stuks
shotglas per 4
shotglas per 4
Giftsets 

8 st. micro moonshine box_1
8 st. micro moonshine box_1
Set groot
Set groot
Winter Mini
Winter Mini
Classic Mini
Classic Mini
Moonshine kaars
Moonshine kaarsWilt u meer informatie willen of zelf een van deze drankjes proeven tijdens een BBQ partij neem dan contact met ons op via info@aetsveldgrill.nl

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram